Sunflower Hæklet





For solsikke behov: 
-Perler 
-Thread-Garn type Tulip (microfiber) 
№ 0,9-Kroge til kronblade og blade № 0,7 til 
strikke: 
Petals - SC, 
blade - tunesiske barer. 
lagt omkring omkredsen af wiren ramme. Beskrivelse af strikning Flower Tie cirkel i en spiral SC:. 6-12-18-24-30-36-42-48 Hver af de 12 blade passer på tre hængsler runde basis, kløften mellem kronblade i en løkke base (12 * (3 +1 ) = 48, og hvis du har brug for et forskelligt antal kronblade, er det nødvendigt at ændre størrelsen på pindene).
















Hvis du vil ringe en kæde af kronblad AM (kan ikke huske, hvordan erfaringer, 15-17 - næppe mere). Den første række af strik fm. Strik fm i næste løkke rundt om basen, bore strikning, binde næste kronblad på omkredsen først 1-2 fm, derefter et par polustolbikov med tripler, derefter kolonner med tripler, fra slutningen - et par i en løkke, internettet er ikke indgået, og går ned fra toppen til bunden af kronblade, strik symmetrisk (første kolonner med yo, så polustolbiki med fm, derefter sc). 
Strik fm i loop baser, implementere, strikning, fastgøre ledning (uden at skære spolen) og bandt kronblad sc . Strik 3 kolonne i bunden og gentag.






Middle, passe i en spiral fm med et pre-hængte perler. Før hver bar du bare nødt til at gå op en anden biserenku tæt på krogen. Perler er på den forkerte side af stoffet. 
ordningen stigninger standard: 6-12-18-24-30 - ... osv. til den ønskede diameter.








Sepal - en cirkel fm, bundet med pico. Bladene er forbundet til den tunesiske teknik ned (3-5-7-9-11-13-13-13-13-13-11-9-7-5-3-2-1) og bundet sc sammen med wiren . Tråden stængler med gevind ender fortrængning i sidste række bægerblade.



Oval doily crochet filet